Suport pentru viitoarele mamici

Program de informare si suport pentru viitoarele mamici

Peste cateva luni vei deveni mamica. FELICITARI!

Tocmai ai intrat in una din cele mai frumoase dar si una din cele mai pline de griji perioade ale vietii tale. Geometria lumii se schimba pentru tine si micutul pe care il porti in pantece devine persoana cea mai importanta din Univers. Te coplesesc emotii, te macina ganduri si cauti avida surse de informatii in toate directiile. Vrei sa vorbesti cu cineva despre starile prin care treci, vrei sa iti intelegi mai bine copilul inca de acum de cand se afla in burtica si vrei sa te intelegi mai bine pe tine, pentru a-i putea oferi celui mic o mamica echilibrata si linistita.

Un copil fericit este cel care are o mamica fericita.

Pentru a ne ingriji de nevoile tale emotionale si de informare noi, profesionistii centrului Mindcare, organizam periodic.

GRUPUL DE INFORMARE SI SUPORT PENTRU VIITOARELE MAMICI

Structura:

  • durata 10 saptamani, o sedinta / saptamana, durata unei sedinte este de 2 ore
  • numar de locuri limitat
  • pretul intregului curs este de 500 RON
  • Din cele 10 sedinte: 4 sedinte de suport psihologic, in cadrul carora se vor aborda probleme legate de fragilitatea emotionala a femeii pe parcursul sarcinii si modalitatile in care aceasta poate fi controlata, intelegerea maternitatii, anxietatile gravidei, relatia cu familia, modificari ale relatiei de cuplu.
  • 1 sedinta sustinuta de medicul ginecolog in cadrul careia acesta va raspunde intrebarilor referitoare la sarcina, dezvoltare fetala, posibile probleme pe parcursul sarcinii, nastere naturala / cezariana, recuperarea postnatala.
  • 2 sedinte sustinute de medicul neonatolog. Aceste sedinte vor reprezenta un curs de ingrijire a nou - nascutului, vor oferi informatii importante privind diversificarea alimentatiei, depasirea problemelor ce pot aparea in cursul primului an de viata, masuri de prim ajutor.
  • 1 sedinta sustinuta de specialistul in psihiatrie pediatrica, avand ca scop instruirea viitoarelor mamici in legatura cu nevoile psihologice ale copilului, stadiile acestuia de dezvoltare, comportamentul corect al parintilor, rolul bunicilor, normal si anormal in primii ani de viata.
  • 1 sedinta sustinuta de specialistul nutritionist, in cadrul careia se va aborda problema regimului alimentar in timpul sarcinii si imediat postnatal, se vor spulbera falsele mituri despre alimentatia din perioada alaptarii, se vor oferi solutii pentru scaderea in greutate in perioada postnatala.
  • 1 sedinta sustinuta de fiziokinetoterapeut, in cadrul careia se vor exersa exercitii de gimnastica pentru gravide si participantele vor promi sfaturi pentru recuperarea postnatala.