Programe speciale

“Grup de socializare si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

sustinut de psihoterapeut (art-terapeut si psihodramatist) Ana-Caterina Bedivan si de psihoterapeut (psihoterapie experientiala) Silvia Ungureanu.

Grup de socializare si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare va propune o „calatorie” in grup pentru copiii dumneavoastra, care sa puna bazele unei imagini de sine adecvate, oferind alternative de comportament si intelegerea actiunilor celuilalt pentru o comunicare de succes.

Coordonat de d-na Ana-Caterina Bedivan, psihoterapeut (art-terapeut si psihodramatist) si d-na Silvia Ungureanu, psihoterapeut (psihoterapie experientiala), grupul se adreseaza copiilor intre 5 si 13 ani, acestea formandu-se pe grupe de varste.

Programul de parenting "Cum imi pot ajuta copilul sa creasca frumos si armonios" sustinut de psihologul Silvia Ungureanu

Centrul MindCare vă propune programul de parenting “Cum îmi pot ajuta copilul să crească frumos şi armonios” susţinut de psihologul Silvia Ungureanu.

Programul se adresează mai multor grupe de vârstă ale copiilor, fiind organizat în 2 module: modulul I - pentru părinţii care au copii cu vârsta între 0 – 3 ani şi modulul II -  pentru părinţii care au copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 7 ani.

Programul e structurat pe 5 întâlniri a câte 2 ore fiecare.

Subscribe to RSS - Programe speciale