MindCare vă așteaptă la KidsEducation, pe 4 și 5 octombrie 2014, cu premii și activități creative pentru copii

Centrul de Psihiatrie și Psihoterapie MindCare participă în perioada 4 - 5 octombrie 2014 la KidsEducation, primul târg de oferte educaționale pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 și 14 ani. Târgul are loc la Palatul Copiilor din București, iar intrarea este liberă pentru vizitatori.

Specialiștii MindCare vă așteaptă cu programe pentru dezvoltare personală, cursuri de parenting și activități specifice pentru copii și adolescenți. Fiecare părinte va avea posibilitatea să discute cu unul dintre specialiștii centrului despre problemele pe care le întâmpină în comunicarea cu copilul sau despre dilemele specifice vârstei acestuia și va putea beneficia de sfaturile și expertiza echipei MindCare.

Duminică, 5 octombrie, în cea de-a doua zi a târgului, începând cu orele 13:15, sunteți invitați să participați la seminarul „Rețete de succes pentru părinți – Cum putem face copilul să colaboreze fără țipete și amenințări”, susținut de Ștefana Dobre, Psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental în cadrul MindCare.

Pe toată durata târgului, puteți participa la tombola MindCare, unde puteți câștiga, prin tragere la sorți, cinci ședințe de consiliere psihologică, cinci ședințe de evaluare psihologică și două ședințe de logopedie pentru copilul dumneavoastră.

În plus, în cele două zile ale târgului, cu ajutorul unei echipe de animatori, specialiștii MindCare au pregătit pentru cei mici surprize, jocuri și activități creative.

KidsEducation are loc la Palatul Copiilor din București, Bd.Tineretului, nr. 8-10, după următorul program de vizitare:

  • sâmbătă, 4 octombrie, între orele 10:00 - 18:00
  • duminică, 5 octombrie, între orele 10:00 - 18:00

Intrarea este liberă, în ambele zile ale târgului.

Despre MindCare

MindCare este un centru de sănătate mentală care oferă servicii de psihiatrie și psihoterapie tuturor categoriilor de vârstă (copii, adolescenți și adulți) atât individual, cât și în cadrul grupurilor (psihoterapie de grup, sistemică – de familie și de cuplu – sau sub forma atelierelor de informare și suport pe diferite teme). De asemenea, în cadrul centrului funcționează un department dedicat copiilor și adolescenților. Echipa pluridisciplinară, formată din psihologi, psihiatri și psihopedagogi cu pregătire și experiență în domeniul lucrului cu copiii și adolescenții, oferă evaluări diagnostice, intervenții specifice, programe de dezvoltare personală și parenting.