Grup de socializare si dezvoltare personala pentru copii si adolescenti

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare va propune o „calatorie” in grup pentru copiii dumneavoastra, care sa puna bazele unei imagini de sine adecvate, oferind alternative de comportament si intelegerea actiunilor celuilalt pentru o comunicare de succes.

Coordonat de d-na Ana-Caterina Bedivan, psihoterapeut (art-terapeut si psihodramatist) si d-na Silvia Ungureanu, psihoterapeut (psihoterapie experientiala), grupul se adreseaza copiilor intre 5 si 13 ani, acestea formandu-se pe grupe de varste.

Prin programul de socializare si dezvoltare personala, MindCare isi propune sa dezvolte competente emotionale (stimularea capacitatii relationale sanatoase, diminuarea comportamentelor agresive sau a timiditatii unde este cazul prin exersarea unor modalitati de interactiune non-conflictuale, dezvoltarea abilitatilor de cooperare in echipa), dezvoltarea abilitatiilor cognitive (rezolvare de probleme, stimularea creativitatii si a spontaneitatii), dezvoltarea intelegerii de sine si cresterea increderii fata de propria persoana.

Sedintele programului de socializare si dezvoltare personala sunt organizate saptamanal iar durata unei sedinte este de 90 de minute. Pe parcursul sedintelor, copiii si adolescentii vor avea acces la o serie de activitati precum ateliere de art&cradts (desen, colaj, modelaj), teatru, joc, muzica si dans dar si intalniri cu povesti si povestiri terapeutice, metode ce au la baza tehnici creative, metafora, fantezia ghidata, tehnici de dezvoltare a asertivitatii.

Echipa MindCare va astepta cu drag!

Pentru informatii si programari, apelati 0753.535.370 sau 0753.535.385.

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MindCare
Str. Londra nr. 6, sect. 1, Bucuresti