Despre noi

MINDCARE este un centru de sanatate mentala care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta ( adulti, copii si adolescenti) atat individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup , sistemica (de familie), de cuplu) sau sub forma atelierelor de informare si suport (pe diferite teme).

Terapeutii Mindcare sunt specialisti care stiu sa asculte, nu critica, nu judeca, nu evalueaza, respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ.

MINDCARE este spatiul in care problemele de sanatate mentala ale oricarei persoane pot fi adresate cu incredere si asistate cu profesionalism.

Psihiatrii Mindcare sunt medici specialisti cu experienta atat in ambulator cat si in Spitalul “Al. Obregia”.

Psihoterapeutii MINDCARE au formare si certificare europeana in psihoterapie psihanalitica, tranzactionala , NLP , sistemica MINDCARE doreste sa se distinga prin competenta, profesionalism, responsabilitate si informarea corecta si specializata a publicului in domeniul sanatatii psihice. Speram sa ne atingem scopul prin publicarea de articole de informare a publicului asupra psihologiei si psihoterapiei, dar si prin organizarea de evenimente pe teme de sanatate psihica, pentru persoanele ce lucreaza in acest domeniu.

In MINDCARE consideram ca sanatatea psihica porneste de la comunicare, ascultare si intelegere. Sunt principalele abilitati in care ne formam continuu si pe care dorim sa le impartasim prin legatura cu specialisti din medicina si psihologie.

Le multumim clientilor nostri pentru increderea acordata!

WE KEEP YOU IN MIND...